БЕЗ ТЕБ Е СЪЛЗА ...
Рожденият
ти ден е
днес,
но ти отдавна
спря
да го празнуваш -
в дълбока бездна
сгромолиха се
годините -
там с вечността
пируват...
Не се пресякоха
нататък друмите,
в които хвърляхме
през рамо
ключ - да можем само с теб
по тях да тръгваме...
и да се връщаме
понякога - напук...
Тъмнее
хладна нощ
и ноемврийската Луна
настойчиво
в лицето ми се взира
- блести на бузите ми
спомен от сълза -
да беше жив -
със тебе
тост
да вдигнем...
Рожденият
ти ден
бе...
........
Точка.
Минало...
2.11.2011г
© Хрис All rights reserved.