30 dic 2011, 20:05

Без теб съм по-добра! 

  Poesía
573 0 0

Кой си ти и кой ти даде право
да си играеш с моята съдба,
да ме тъпчеш без жал, без пощада
и да убиваш вярата ми във любовта?!

Кой си ти и за какъв се мислиш
да се възползваш от мойта добрина?!
Защо смяташ, че утре ще ми липсваш,
или че не мога да живея сама?!

За кой се смяташ ти, та мойто име
да звучи ужасно от твойта уста?!
Вратата знаеш къде е, багажа си взимай!
Без теб съм по-добра!

© Петето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??