Dec 30, 2011, 8:05 PM

Без теб съм по-добра! 

  Poetry
574 0 0

Кой си ти и кой ти даде право
да си играеш с моята съдба,
да ме тъпчеш без жал, без пощада
и да убиваш вярата ми във любовта?!

Кой си ти и за какъв се мислиш
да се възползваш от мойта добрина?!
Защо смяташ, че утре ще ми липсваш,
или че не мога да живея сама?!

За кой се смяташ ти, та мойто име
да звучи ужасно от твойта уста?!
Вратата знаеш къде е, багажа си взимай!
Без теб съм по-добра!

© Петето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??