9 jun 2006, 23:55

Без тебе 

  Poesía
1369 0 2

Може би вече няма да те видя,
да усетя твоита топлина,
няма да мога да попитам
"аз ли съм любимата жена?"
Още от първата ни среща
пулсът ми тъка лудо заби.
Сърцето ми,което ти открадна,
още за тебе тупти!

© Десислава Пашова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??