9.06.2006 г., 23:55 ч.

Без тебе 

  Поезия
1366 0 2

Може би вече няма да те видя,
да усетя твоита топлина,
няма да мога да попитам
"аз ли съм любимата жена?"
Още от първата ни среща
пулсът ми тъка лудо заби.
Сърцето ми,което ти открадна,
още за тебе тупти!

© Десислава Пашова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??