Jun 9, 2006, 11:55 PM

Без тебе 

  Poetry
1376 0 2

Може би вече няма да те видя,
да усетя твоита топлина,
няма да мога да попитам
"аз ли съм любимата жена?"
Още от първата ни среща
пулсът ми тъка лудо заби.
Сърцето ми,което ти открадна,
още за тебе тупти!

© Десислава Пашова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??