17 may 2012, 12:34

Без тебе 

  Poesía » Odas y poemas
911 0 1

 

 

Без тебе дните се нижат бавно и мъчително

като тежки, дъждовни облаци пред буря.

Без теб светът изглежда сив и скучен,

макар да грее слънце и да цъфтят цветята.

Без тебе аз изглеждам друга - самотна и мълчалива...

Когато с теб съм, светът и аз се преобразяваме

като след топъл, летен дъжд...

Пак сък съм онази веселата и щастлива жена,

която ти до болка познаваш и обичаш...

Пак засиява светът и покрай нас всичко блести -

и небето, и тревата. по която ходим боси...

Толкова съм щастлива. когато си до мен!

Не ме оставяй повече сама!


25.04.2007

 

© Елена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • разбира се,когато човек е сам или остане сам всичко е различно.Всеки е щастлив когато полвинката му е до него.Тогава всичко е по-различно.Има радост,има щастие,има и любов.А този живот които обичаме всички става красив,когато не сме сами.Харесах!
Propuestas
: ??:??