15 may 2006, 11:52

Без въздух в гърдите 

  Poesía
657 0 0
  • Без въздух в гърдите, бездиханна,
    без сили в нозете, оставили дири...
    Не мога до тебе да стигна,
    протягам ръце, а те са сухи.
    Не стигам до теб, пoмежду ни прегради
    от погледи чужди и много раними,
    като куршумени отблясъци са светлините,
    като крясъци на птици, отдавна безкрили...
    Свеждам глава мълчаливо, но се усмихвам,
    зная, че теб те има и на сън пак те целувам.
    Не стигам до теб. Не те докосвам.
    Само във мислите ми те има и те обичам!
    Без въздух в гърдите, но с блясък в очите
    пак те сънувам и стискам клепачи.
    Не искам да се събудя...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??