Има ли отвъд предела нещо?
Има ли поляни със цветя ?
Има ли отново скъпи срещи ?
Колко ли тежи греха?
Колко струва всяка болка?
Кой я плаща-на каква цена?
Трябва ли да помня - колко….
или казано по-точно – докога.
Прошката дали помага
и спасява ли ни Любовта?
Трябва ли да помня всичко …
Отговорът – мисля, че е да!
© Мариана Todos los derechos reservados