May 17, 2023, 4:24 PM  

Отвъд предела 

  Poetry » Other
134 0 0

Има ли отвъд предела нещо?

Има ли поляни със цветя ?

Има ли отново скъпи срещи ?

Колко ли тежи греха?

 

Колко струва всяка болка?

Кой я плаща-на каква цена?

Трябва ли да помня -  колко….

или казано по-точно – докога.

 

Прошката дали помага

и спасява ли ни Любовта?

Трябва ли да помня всичко …

Отговорът – мисля, че е да!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??