Виж вятърът далече гони листи,
и облаците пръска с рамена
и вместо пътека да разчисти –
през мен премина и не ме позна.
За полет пак крилети си разтворих –
ще те догоня, с теб ще полетя
и с порив луд пространството разпорих.
Не ще пропусна сетната мечта.
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
Поздравявам ви и ви пожелавам нов ползотворен ден!
Ведро настроение!