6 sept 2009, 16:42

Без заглавие 

  Poesía
581 0 6

Безцветен и плосък, рекламно тотален
по американски тертип,
стерилен, реален, забързан, канален
с душица - компютърен чип,

закусва набързо със два-три живота,
подправени с черен пипер...
Светът е нормален, поетите - хора,
със малко сгрешен софтуер.

Те търсят любов и превръщат земята
в красива, горяща звезда
познала с целувка как литва душата...
Но права си, мила: какво от това?

Пулим се мъдро сред етикети,
встрани от световния ред
и кихаме дружно, писател с поети
с вересии и без интернет.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??