Понякога ти писва да си сам.
По улиците ходиш механично.
А мислите ти все летят натам,
където всичко е красиво, романтично.
Омръзна ти да вярваш в любовта.
Да я сънуваш, чакаш и копнееш.
А в теб да има само самота.
И дните безразборно да пилееш.
© Поля Христова Todos los derechos reservados