31.01.2010 г., 19:01 ч.

Безцелно 

  Поезия » Любовна
1470 0 11

Понякога ти писва да си сам.

По улиците ходиш механично.

А мислите ти все летят натам,

където всичко е красиво, романтично.

 

 Омръзна ти да вярваш в любовта.

 Да я сънуваш, чакаш и копнееш.

А в теб да има само самота.

И дните безразборно да пилееш.

© Поля Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??