Видях те прегърбена лодка -
на суша, след много лета.
Запазила морска походка,
сънуваше ти любовта.
Морето остана далече -
на плажа самотен и пуст,
в една неотминала вечер -
за двама прегърнати, в блус.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados