10 jun 2020, 18:20

Бездуховно време 

  Poesía » Civil
610 0 1

Днес е бездуховно време,

всеки гледа себе си само,

всеки гледа от другия да вземе,

никой на брата си не дава рамо.

 

Всеки само да се обогати иска,

не се сеща за съвест и морал,

егото си не може да потиска,

наистина направен е от кал.

 

И затуй затъва обществото ни

все повече в злото, в блатото,

че вместо да се бори за правдини

вторачва се единствено в златото.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??