27 mar 2008, 23:03

Безгневно утро 

  Poesía
462 0 8

 

 

 

   Гняв,

породен от тъгата в проклятието.

   Гняв,

но смекчен от кръста на разпятието.

   Гняв,

претопен в любовта на обятието.

   Гняв,

неприсъщ и несъществуващ вече.

   Гняв,

останал нероден дори, някъде далече.

   И НеГняв,

стопил една сълза пресъхнала в самотната вечер.

 

                А те Обичах...

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??