27 мар. 2008 г., 23:03

Безгневно утро 

  Поэзия
465 0 8

 

 

 

   Гняв,

породен от тъгата в проклятието.

   Гняв,

но смекчен от кръста на разпятието.

   Гняв,

претопен в любовта на обятието.

   Гняв,

неприсъщ и несъществуващ вече.

   Гняв,

останал нероден дори, някъде далече.

   И НеГняв,

стопил една сълза пресъхнала в самотната вечер.

 

                А те Обичах...

 

 

 

© Вечерница или Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??