10 dic 2011, 10:34

Безгрижни бяха нашите души 

  Poesía » De amor
843 0 3

Безгрижни бяха нашите души

 

Как ние щастливо живяхме,

безгрижни бяха нашите души.


Спомени красиви изживяхме,

а сега в очите капят сълзи,

че времето болки лекува,

това са празни лъжи.


Любов не се лекува,

тя само остава следи.

© Цветелина Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??