26 ene 2017, 23:52

Безименно 

  Poesía » Otra
322 0 0

Името – вдълбано

в черепната ми кутия.

Буквите – разядени 

от ревност и тъга.

Пръстите се запечатаха

в косите ми.

Като мушица в капчица

смола.

 

 

Ноември 2007, 

Пазарджик

© AbyssDevourer Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??