23 oct 2008, 18:00

Безкраен Миг 

  Poesía » De amor
620 0 1
Само за миг искам
да се загубя в ръцете ти...
В тъмната сянка на
погледа ти да потъна...
Да изтръпне тялото ми
при усета на сърцето ти...
Да тръгна с теб към безкрая,
без да се върна...
За миг да се доближа
до топлите ти устни...
Как само те желая,
когато си така потаен...
За миг да те докосна,
но никога да не те пусна...
Да усетя дъха ти
само за миг, ала безкраен...

© Тайнствената Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??