Oct 23, 2008, 6:00 PM

Безкраен Миг 

  Poetry » Love
656 0 1
Само за миг искам
да се загубя в ръцете ти...
В тъмната сянка на
погледа ти да потъна...
Да изтръпне тялото ми
при усета на сърцето ти...
Да тръгна с теб към безкрая,
без да се върна...
За миг да се доближа
до топлите ти устни...
Как само те желая,
когато си така потаен...
За миг да те докосна,
но никога да не те пусна...
Да усетя дъха ти
само за миг, ала безкраен...

© Тайнствената All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??