Не се опитвай да изтриеш
една нестихваща любов!
Дори насила да я криеш,
в сърцето тя ще пали зов.
Дори привидно да си силен
и гордо да държиш глава,
бушува огънят неспирен
и мъчи крехката душа.
За тебе вечно ще съм тази,
която търсиш всеки миг,
а другата ще те намрази,
почувства ли,че си безлик.
© Наташа Басарова Todos los derechos reservados