9.10.2008 г., 17:02 ч.

Безлик 

  Поезия » Любовна
674 0 17
 

Не се опитвай да изтриеш

една нестихваща любов!

Дори насила да я криеш,

в сърцето тя ще пали зов.

 

Дори привидно да си силен

и гордо да държиш глава,

бушува огънят неспирен

и мъчи крехката душа.

 

За тебе вечно ще съм тази,

която търсиш всеки миг,

а другата ще те намрази,

почувства ли,че си безлик.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??