Понякога самотата ме убива,
но когато я няма ми липсва.
Усамотението - без хора и празни приказки
ми харесва повече отколкото
фалшиви думи и проблеми.
Не обичам да говоря просто ей така
в думите ми да няма смисъл.
Говоря само, когато научавам повече
за света и когато наистина има смисъл.
"Мълчанието е злато" - колко вярно е това ...
Когато мълчиш няма как да ти
обърнат думите така,
че все ти да си виновен ...
© Пламена Райчева Todos los derechos reservados