Feb 27, 2018, 9:23 PM

Безмълвие 

  Poetry
379 0 1

Понякога самотата ме убива,

но когато я няма ми липсва.

Усамотението - без хора и празни приказки

ми харесва повече отколкото

фалшиви думи и проблеми.

 

Не обичам да говоря просто ей така

в думите ми да няма смисъл.

Говоря само, когато научавам повече

за света и когато наистина има смисъл.

 

"Мълчанието е злато" - колко вярно е това ...

Когато мълчиш няма как да ти

обърнат думите така,

че все ти да си виновен ...

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??