7 abr 2006, 13:42

Безмълвнно (на Вал) 

  Poesía
1296 0 1
Безмълвнно и някак сиво е навън..
разбра небето , че те няма вече .
и тихо своите сълзи от жал заплака
земята гробът ти с цветя за теб облече .

Тази вечер ноща - катранено черна .
без звезди , без луна - земята залива .
от спомени и думи очите текат
но в сърцата ни - едно сърце не изтива !

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??