28 jun 2007, 12:03

БЕЗНАДЕЖДНОСТ 

  Poesía
744 0 7

БЕЗНАДЕЖДНОСТ


Няма нищо да кажа сега...
Мойте мисли със теб си говорят.
Колко безумно е всичко това...
Нека мъдрите жрици да спорят!


Исках муза... Прекрасна ли беше?

Отдадох се сляпо, без капка вина.

Виновност във тебе безумно крещеше.

Не чаках пощада... Очаквах съдба!

Черен червей в сърцето се вкопчи,
стените се лющят и капе кръвта...
Видение плахо към тебе проглежда.
Магията страшна е... Клада с дърва!

Повярвай ми! Не се ли покайвам?!
Безнадеждно ли беше да търсим съдба?
Няма грях във моята нежност...
Искам твойто лице, наместо света!

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??