Безпричинно щастие
Внезапно връхлетя
Душата ми, любимата
И тя във миг запя.
Без никаква причина
Разцъфна, полетя
Душата ми любимата
И с Него пак се сля!
Стефан Стефанов
15.11.2022 Чавей
Il palazzo del gatto infinito
© Стефан Стефанов Todos los derechos reservados