Nov 18, 2022, 10:33 AM

Безпричинно щастие 

  Poetry » Phylosophy
182 0 1

Безпричинно щастие

Внезапно връхлетя

Душата ми, любимата

И тя във миг запя.

 

Без никаква причина

Разцъфна, полетя

Душата ми любимата

И с Него пак се сля!

 

Стефан Стефанов

15.11.2022 Чавей

Il palazzo del gatto infinito

© Стефан Стефанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??