17 nov 2009, 10:08

Безпътен 

  Poesía » Otra
510 0 0

С цигара и бира в ръка...
Минава бавно вечерта.
С цигара и бира в ръка...
Другарки мои са сега.

Халбата студена милвам,
гледам потното стъкло.
Цигарен дим с целувка взимам,
отпуснат в празното легло.

И съм празен аз, изгубил пътя,
в тунела няма светлина.
Тъй изнизва се живота.
С цигара и бира в ръка...

17.11.2008

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??