С цигара и бира в ръка...
Минава бавно вечерта.
С цигара и бира в ръка...
Другарки мои са сега.
Халбата студена милвам,
гледам потното стъкло.
Цигарен дим с целувка взимам,
отпуснат в празното легло.
И съм празен аз, изгубил пътя,
в тунела няма светлина.
Тъй изнизва се живота.
С цигара и бира в ръка...
17.11.2008
© Галин Вайов Всички права запазени