24 feb 2006, 15:48

Безпътно 

  Poesía
1309 0 4

"Безпътно"


...и никога... някога...
...нещо разбирам...
...че някога... понякога...
...нищо не зная...
...и някога... никога...
...в очите съзирам...
...тежко дихание...
...в празната стая...


...и може би... може би...
...нещо се случва...
...и може би... нещо помня...
...но смътно...
...и танци в празната стая...
...беззвучно...
...и хиляди дълги разходки...
...безпътно...

© Владислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??