24.02.2006 г., 15:48 ч.

Безпътно 

  Поезия
1306 0 4

"Безпътно"


...и никога... някога...
...нещо разбирам...
...че някога... понякога...
...нищо не зная...
...и някога... никога...
...в очите съзирам...
...тежко дихание...
...в празната стая...


...и може би... може би...
...нещо се случва...
...и може би... нещо помня...
...но смътно...
...и танци в празната стая...
...беззвучно...
...и хиляди дълги разходки...
...безпътно...

© Владислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??