Безсилен май че е стиха,
щом написан е далеч от тебе.
Аз не мога с него твойте мисли да ловя,
копнежите красиви и неволите,
но и ти не можеш моите.
Какво от този ред ще разбереш?
Смисъл на един живот?
Едва ли...
Ти виждаш просто букви изкривени,
живота си на мен предали.
Безсилен е стиха -
той написан е далеч от тебе!
Не ще върне времето и чувствата,
нито любовта - предишната,
а само липсата...
© Касандра Todos los derechos reservados