Jun 21, 2010, 4:04 PM

Безсилен стих 

  Poetry » Love
544 0 0

Безсилен май че е стиха,

щом написан е далеч от тебе.

Аз не мога с него твойте мисли да ловя,

копнежите красиви и неволите,

но и ти не можеш моите.

 

Какво от този ред ще разбереш?

Смисъл на един живот?

Едва ли...

Ти виждаш просто букви изкривени,

живота си на мен предали.

 

Безсилен е стиха -

той написан е далеч от тебе!

Не ще върне времето и чувствата,

нито любовта - предишната,

а само липсата...

 

© Касандра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??