10 jul 2007, 11:12

Безсилна 

  Poesía
848 1 3
 

Как искам да потъна в забрава,

тъй както веч постъпи ти.

И капка спомен да не остава

от изминалите с тебе дни.


Да страдам, вече не желая.

Не искам все да ме боли.

За едно-единствено мечтая,

да пресъхнат моите сълзи.


Как иска ми се като тебе,

да махна просто с ръка.

Миналото да загърбя

и с друг "напред" да продължа.


Но зная, че не ще го сторя.

Причината е в любовта.

С чувствата да се преборя,

не ще успея, знам това.



© Виолета Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??