Как искам да потъна в забрава,
тъй както веч постъпи ти.
И капка спомен да не остава
от изминалите с тебе дни.
Да страдам, вече не желая.
Не искам все да ме боли.
За едно-единствено мечтая,
да пресъхнат моите сълзи.
Как иска ми се като тебе,
да махна просто с ръка.
Миналото да загърбя
и с друг "напред" да продължа.
Но зная, че не ще го сторя.
Причината е в любовта.
С чувствата да се преборя,
не ще успея, знам това.
© Виолета All rights reserved.