28 jun 2008, 13:45

Безсилна 

  Poesía
651 0 7
Виждаш ли очите ми -
мъртви са и празни.
Отдавна в тях не е царил
онзи смях и радостите детски.
Не, не те виня, че страдам.
Не си виновен ти за тази празнота,
че сама на дъното пропадам,
че вярвам сляпо в любовта.
Не те кълна и ненавиждам
за думите ти остри и студени,
сама сърцето си открих
и се забиха в мен като висулки снежни.
Видя ме... истинска, безсилна
пред устните ти и разбра,
че любовта е тази, правеща ме силна,
ала и тази, дето всичко ми отнема на мига...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??