Избягаш ли от мен -
ще те открия.
Ще се обърнеш в себе си,
а аз съм там -
енергия,
която в теб прелива.
Не си мисли,
че си останал сам.
Избягаш ли от мен -
ще те преваря.
Погледнеш ли напред -
аз пак съм там.
Ще те жигосвам нощем с устните си
както зная -
ще те прогарям
и ще те разям.
Избягаш ли от мен -
аз няма да помръдна.
Ще чакам само да заспиш.
От себе си
не можеш да се скриеш, скъпи -
към мене винаги вървиш.
Избягам ли от теб -
ще ме откриеш
край сянката на някое дърво.
Каквото и да си говорим -
ние
били сме винаги едно.
© Северина Даниелова Todos los derechos reservados
Поздравление, Ина! Не откривам минуси.