20.01.2015 г., 20:20 ч.

Безсмислено е бягството 

  Поезия
475 0 1

Избягаш ли от мен -

ще те открия.

Ще се обърнеш в себе си,

а аз съм там -

енергия,

която в теб прелива.

Не си мисли,

че си останал сам.

 

Избягаш ли от мен -

ще те преваря.

Погледнеш ли напред -

аз пак съм там.

Ще те жигосвам нощем с устните си

както зная -

ще те прогарям

и ще те разям.

 

Избягаш ли от мен -

аз няма да помръдна.

Ще чакам само да заспиш.

От себе си

не можеш да се скриеш, скъпи -

към мене винаги вървиш.

 

Избягам ли от теб -

ще ме откриеш

край сянката на някое дърво.

Каквото и да си говорим -

ние

били сме винаги едно.

© Северина Даниелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Семпло, парадоксално и силно. А в крайна сметка вълнуващо.

    Поздравление, Ина! Не откривам минуси.
Предложения
: ??:??