Кората ти е грапава и груба,
с цвета на слънцето, с което си изгрял;
да бъдеш ярък искаш, и да мачкаш другите
във сянката на цитрусов овал.
Със плътността и масата на думите,
които ти от други си изял,
да се търколиш искаш, и да газиш другите;
в сърцевината си оставаш портокал.
© Todos los derechos reservados
Не те познавам, но не те виждам като лимон