22 sept 2020, 22:25

Безсмъртие 

  Poesía » Otra
238 1 4

БЕЗСМЪРТИЕ

 

Тъй както всичко във Всемира,

което дадено е свише,

е просто – тъй и ти да пишеш,

че без дори да го разбира,

народът вред да те цитира:

„Живот ли бе – да го опишеш?...“*

_________________________________

* - Н. Вапцаров ("История")

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??