14 jun 2012, 9:57

Безстрашен 

  Poesía » Filosófica
472 0 1

Oрисия, участ,

преопределение, съдба!

Поел е всеки

своя път на таз земя!

 

Всяка съпка е фатална,

няма връщане назад!

Но човек не се замисля,

винаги остава млад!

 

Времето тече, не спира!

Никого не чака то!

Всеки бърза да живее,

а не знае за какво!

 

Но човекът е безстрашен,

винаги е на върха!

А живота си оценя,

щом се сблъска със смъртта!

© Матей Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??