Oрисия, участ,
преопределение, съдба!
Поел е всеки
своя път на таз земя!
Всяка съпка е фатална,
няма връщане назад!
Но човек не се замисля,
винаги остава млад!
Времето тече, не спира!
Никого не чака то!
Всеки бърза да живее,
а не знае за какво!
Но човекът е безстрашен,
винаги е на върха!
А живота си оценя,
щом се сблъска със смъртта!
© Матей Константинов Все права защищены