7 nov 2010, 18:54

Безсъници дъждовни... 

  Poesía » De amor
1907 0 53

 

           

 

           В мелодия
           тъжна и красива нощта се разтваря,
           на нежна струна цигулчена
           болката свири след тебе останала.

           По безплътната
           длан на времето, с пръсти от дъжд,
           споменът светъл изписва
           ноти печални в тишината сълзяща.

           Притихнало
           в мрака усещане за теб, от светлото
           на дните изтекло, с дъх мил
           безсъниците нощни милостиво стопля. 

 

 

           http://www.youtube.com/watch?v=hjmNUrdz-ZE  

 

           МУЗИКА >>> Andre Rieu - Romance For Clara

 

                   художник Лаури Бланк

 

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??