7.11.2010 г., 18:54 ч.

Безсъници дъждовни... 

  Поезия » Любовна
1905 0 53

 

           

 

           В мелодия
           тъжна и красива нощта се разтваря,
           на нежна струна цигулчена
           болката свири след тебе останала.

           По безплътната
           длан на времето, с пръсти от дъжд,
           споменът светъл изписва
           ноти печални в тишината сълзяща.

           Притихнало
           в мрака усещане за теб, от светлото
           на дните изтекло, с дъх мил
           безсъниците нощни милостиво стопля. 

 

 

           http://www.youtube.com/watch?v=hjmNUrdz-ZE  

 

           МУЗИКА >>> Andre Rieu - Romance For Clara

 

                   художник Лаури Бланк

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??