7 feb 2024, 6:13

Безсънна нощ 

  Poesía
167 1 2

Безсънна нощ

от А.А.Павлов

 

 

Залагах на сляпо...вярвах в доброто.

Мълчах,дори да ми се искаше...

да изкрещя че , не вярвах, спрете и тишина!?

Лудите не са чак толкоз луди.

 

Че още вярват на доброто в света.

Вярвах,мечтаех,споделях...

Дори живота свой ,подарявах,

и за какво...лъжа ,артисти без слово.

 

Вина си вменявах,сам враг си бях.

Залагах ,чувства ,усещах вина,

и за какво...лош ли съм

или ,Света вгорчава ми дните.

 

Кой ще отреже от живота ни дните...

като от торта отдавна разрязана.

Горчи,ах как нагарча живота.

Бутилката вино на масата празна стои.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??