Безсънно ми е тази нощ -
не ми се спи,
щом няма кой да ме приспива.
Безсънно ми е...
ах, как не ми се спи,
щом няма кой до мене да изстива.
Безсънно ми е,
но не ми се и мечтае -
едно и също - вечер най-боли.
Безсънно ми е...
и е странно...
навън тъй сладко е - вали...
© Обичаща Todos los derechos reservados