17.05.2007 г., 10:28 ч.

Безсънно ми е 

  Поезия
702 0 4
 

Безсънно ми е тази нощ -

не ми се спи,

щом няма кой да ме приспива.


Безсънно ми е...

ах, как не ми се спи,

щом няма кой до мене да изстива.


Безсънно ми е,

но не ми се и мечтае -

едно и също - вечер най-боли.


Безсънно ми е...

и е странно...

навън тъй сладко е - вали...

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??